Menu Sluit

Bij Aertsen Makelaars helpen we jou zoals jij het wil.

Bij het verkopen en verhuren van een pand, een woning, een appartement, een boerderij, … komt heel wat kijken. Kijk je op tegen alle rompslomp, de schatting, het papierwerk, het regelen van de vereiste attesten, de onderhandeling, … of heb je hiervoor gewoonweg geen tijd? Misschien ben jij net iemand die wél stevig de touwtjes in handen wil houden en zoek je iemand die je bijstaat in het hele proces? Aan jou de keuze. We helpen jou zoals jij het wil.

Bij Aertsen Makelaars kan je terecht voor:

  • Bemiddeling bij aan- en verkoop
  • Taxaties in het kader van een aan- en verkoopbeslissing, successie, financiering, boedelscheiding, rechtbank
  • Bemiddeling bij huur- en verhuur
  • Plaatsbeschrijving verhuur bij intrede en uittrede
  • Advies over pacht en zonevreemd in landbouwgebied
  • Aankoopbemiddeling in landbouw- en bedrijfsdossiers
  • Doeltreffende presale en verkoop met biedsysteem
  • Advies over een stille verkoop traject
Sleutel

Vastgoed verkopen

Verkopen is altijd persoonlijk, ook al spelen cijfers zo’n grote rol. Bij Aertsen Makelaars willen we jou en jouw vastgoed daarom ook echt leren kennen. Wat heb jij nodig? Waar ben jij naar op zoek? En hoe kunnen wij je daarbij helpen? Met veel plezier komen wij eens langs om naar jouw verhaal te luisteren. Ons advies is gratis en vrijblijvend. Zin in een verkennende babbel?

Huis

Vastgoed verhuren

Verhuren moet lucratief en zorgeloos zijn, maar soms zijn er scherpe kantjes aan. We bereiden de verhuur nauwgezet voor, selecteren de geschikte huurder voor jouw woning en zorgen voor een correcte en vlotte administratieve afhandeling.

Document

Vastgoed laten schatten

In de aanloop naar een verkoopbeslissing komen wij graag langs voor een vrijblijvende en realistische schatting van jouw eigendom. Wij zorgen voor een gedetailleerd en goed onderbouwd schattingsverslag met een minimale foutenmarge dankzij onze jarenlange ervaring in professionele waardebepalingen.

Het dossier

Het dossier

Een vastgoedtransactie valt of staat met een correcte samenstelling van het dossier. 

Of je nu verhuurt of verkoopt, koper en verkoper moeten op een correcte en transparante manier geïnformeerd worden. De wettelijke verplichtingen waar je als eigenaar aan moet voldoen worden continu uitgebreid en aangescherpt. Is het energieprestatiecertificaat nog geldig? Zal de koper een renovatieverplichting worden opgelegd? En hoe zat het nu weer met het conformiteitsattest in mijn gemeente? Help! Asbest ... Bij Aertsen Makelaars houden wij de vinger aan de pols en zorgen wij ervoor dat jij op beide oren kan slapen.

De publiciteit

De publiciteit

Een persoonlijke aanpak bij de zoektocht naar een nieuwe woning is van groot belang. Vastgoed draait om vertrouwen en ervaring speelt hierbij een cruciale rol. Evengoed is een moderne marketing en doeltreffende communicatie vandaag van essentieel belang. Aertsen Makelaars combineert het beste van beide werelden.

Online: via deze druk bezochte site stellen we jouw aanbod overzichtelijk en aantrekkelijk voor. Tegelijkertijd adverteren wij op Spotto, hét nieuwe vastgoedplatform en IMMOSCOOP, dé hotspot voor vastgoedprimeurs en gevestigde waarde in onze regio. Ook op andere vastgoedsites zoals Zimmo en Immoweb kunnen wij vlot publiceren.

Offline: via ons uitbebreid netwerk, via een actief beheerd klantenbestand met potentiele kopers en huurders en via opvallende, sprekende raamaffiches aan de drie etalages van onze kantoren in Hoogstraten, Brecht en Loenhout.

De presale

De presale

Op de bezoekdag van jouw woning worden de bezichtigingen samengebracht, zodat potentiële kopers op een vooraf afgesproken tijdstip de woning kunnen bezichtigen. Op deze manier krijgt iedereen een eerlijke kans om jouw pand te bekijken en eventueel een bod uit te brengen. Wij zorgen ervoor dat alle geïnteresseerde kopers een individuele rondleiding krijgen.

De woning wordt aangeboden tegen een richtprijs, zodat de markt optimaal kan spreken. Wij communiceren transparant naar de kandidaat-kopers en begeleiden het biedproces. Hierdoor is het zelfs mogelijk dat er een bod boven de vraagprijs wordt uitgebracht.

Wil je graag
op de hoogte
blijven?

Nog niet gevonden wat je zocht? Wij helpen je graag zoeken naargelang jouw voorkeuren. Schrijf je in en ontvang als eerste ons meest recente aanbod dat voldoet aan jouw zoekcriteria.