Menu Sluit

Een huis of appartement verkopen is niet alleen een belangrijke stap in je leven, het is ook een stap die je wellicht geen tien keer zal zetten.

Aertsen Makelaars begeleidt al sinds meer dan 15 jaar verkoop- en aankooptransacties van zowel appartementen, woningen, nieuwbouwprojecten en bouwgronden alsook loodsen en bedrijfsvastgoed. Wij kiezen er voor om de focus lokaal te houden en kunnen bogen op een sterk netwerk in de driehoek Hoogstraten, Brecht en Wuustwezel.
 

Er komt immers heel wat kijken bij het verkopen van een pand. Misschien kijk je op tegen al die rompslomp: de schatting, het papierwerk, het regelen van attesten, de bezichtigingen, de onderhandelingen, enz. … 

Allemaal niet eenvoudig, tijdrovend en evenmin alledaagse kost. 

Net omdat het zo’n uitzonderlijke gebeurtenis is, voelen veel mensen die hun woning willen verkopen zich al snel overdonderd door alles wat bij zo’n verkoop komt kijken. Geen toeval dus dat een ruime meerderheid van de verkopers er uiteindelijk voor kiest zich te laten begeleiden door een professional.

Wellicht wil jij ook een beroep doen op een makelaar om een geschikte koper of huurder te vinden voor jouw pand; een vertrouwenspersoon die de streek en de steeds complexer wordende wetgeving door en door kent en ook weet aan welke verplichtingen moet worden voldaan. Wij zijn jouw enige aanspreekpunt en zorgen voor een volledige dossieropbouw, de nodige publiciteit en kunnen steunen op een uitgebreide juridische kennis.

Goed om weten is dat Aertsen Makelaars erkend is door het beroepsinstituut van vastgoedmakelaars met nummer BIV 512609. Zo weet je zeker dat jouw vastgoedtransactie professioneel en correct verloopt. Bij Aertsen Makelaars staan kwaliteit en transparantie voorop. Wij zijn er trots op onze reputatie als betrouwbare en onafhankelijke makelaar te handhaven en waarborgen een efficiënte en stressvrije aankoop- of verkoopervaring en huur- of verhuurervaring.

Je bent steeds welkom bij ons op kantoor en voor vragen kan je ons uiteraard ook altijd bereiken via telefoon of eenvoudigweg via e-mail. 

Onderworpen aan de deontologische code van het BIV. Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV),
Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel. BA en borgstelling via NV AXA Belgium (polisnr. 730.390.160)

Erkend KwaliteitsLid van CIB. De van toepassing zijnde corporatieve beroepsregels CIB vind je onder CIB.be

Aertsen Makelaars is lid van Immoscoop

Maak een afspraak

Jouw persoonlijke gegevens: