Menu Sluit
Wereld

+30.000

Bezoekers per maand op onze website die jouw pand te zien krijgen.

Megafoon

+120.000

Bereik per maand op al onze social media kanalen.

Socials

620

Trouwe volgers op onze social media die een melding krijgen van jouw pand.

Verkopen zonder zorgen

Verkopen is altijd persoonlijk, ook al spelen cijfers zo’n grote rol. Bij Aertsen Makelaars willen we jou en jouw vastgoed daarom ook echt leren kennen.

Wat heb jij nodig? Waar ben jij naar op zoek? En hoe kunnen wij je daarbij helpen? Met veel plezier komen wij eens langs om naar jouw verhaal te luisteren.

In het kader van verkoop is ons advies gratis en vrijblijvend. Zin in een verkennende babbel?

Verkopen 01

Waardebepaling en samenstelling verkoopdossier

Bij Aertsen Makelaars wordt de verkoop van jouw pand professioneel en met de nodige zorg gelanceerd. Wij beginnen met een grondige en realistische waardebepaling van jouw eigendom. Onze waardebepalingen worden steevast afgeleverd in een omstandig en goed gedocumenteerd schattingsverslag dat gebaseerd is op een uitgebreide marktkennis en expertise. Zo blijft de foutenmarge zeer beperkt.

Bovendien nemen wij alle administratieve taken op ons om een zorgvuldig samengesteld verkoopdossier op te stellen. Dit vormt de basis voor een succesvolle verkoop van jouw woning.

Verkopen 02

De marketingmachine start

Wij gaan voor een doeltreffende marketingaanpak om jouw vastgoed te verkopen. Onze gerichte online en offline campagnes zijn precies afgestemd op het type vastgoed dat wij voor jou zullen verkopen, zodat we zo veel mogelijk potentieel geïnteresseerde kopers kunnen bereiken.

Daarom besteden wij veel aandacht aan kwalitatief beeldmateriaal en een zorgvuldig geschreven advertentie. Zo zorgen wij voor een professionele uitstraling en een maximale impact bij jouw doelgroep.

Immoscoop Spotto Zimmo Immoweb Facebook Instagram LinkedIn
Verkopen 03

Verkoopstrategie

Verkopen is ons vak. Samen met jou bepalen wij de juiste strategie om jouw vastgoed zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor potentiële kopers. Daarnaast organiseren wij de bezichtigingen. Dankzij zorgvuldige en transparante onderhandelingen vinden wij de juiste koper voor jouw pand of grond.

Verkopen 04

Het afronden van de verkoop

Goede afspraken maken goede vrienden. In overleg met alle betrokken partijen stellen wij de verkoopovereenkomst op. Vaak is dit maatwerk. Ons werk zit er pas op eens alle formaliteiten zijn afgerond en wanneer wij de zekerheid hebben dat jij de akte succesvol hebt ondertekend bij de notaris. 

Persoonlijk en bekwaam

Persoonlijk en bekwaam

Mensen staan bij ons voorop. Eén vertrouwenspersoon begeleidt jou doorheen het complete vastgoedproces. Ons team volgt bovendien de juridische en fiscale verschuivingen in de vastgoedsector op de voet dankzij continue bijscholingen.

Onafhankelijk en lokaal

Onafhankelijk en lokaal

Geen grote bedrijfscultuur, maar korte communicatielijnen met vastgoedprofessionals geboren en getogen in de streek.

Agrarisch vastgoed

Agrarisch vastgoed

Dit type vastgoed vraagt om een andere aanpak dan de verkoop van residentieel- of bedrijfsvastgoed. De juiste advertentiekanalen en de juiste ervaring zijn de sleutel tot succes.

Transparantie

Transparantie

Niets zo vervelend als niet weten wat de stand van zaken is. Je krijgt toegang tot je persoonlijke klantenzone waar je de laatste informatie over je dossier kan vinden. Zo ben je altijd op de hoogte.

A tot Z

A tot Z

Van de allereerste kennismaking tot het afronden van de verkoop of verhuur: wij sluiten het dossier pas af wanneer we zeker zijn dat jij succesvol hebt verkocht of verhuurd en de akte of het huurcontract werd getekend.

Anno 1999

Anno 1999

We zijn al lang actief en een gevestigde waarde. Met vijf gedreven en vastberaden medewerkers delen we dezelfde passie voor ons vak.

Schatting

Maak nu een afspraak
voor een schatting!

Doe je graag een beroep op onze expertise voor een vrijblijvende, gratis schatting?
Contacteer ons snel.

Kunnen we jou
verder nog ergens
mee helpen?

Verhuren of verkopen is helemaal niet complex… als je de rompslomp in veilige handen kunt achterlaten. Wij reiken jou graag die handen: hartelijk, en gevuld met expertise.

Een afspraak, advies, nog vragen? Het team van Aertsen Makelaars helpt je graag verder.