Menu Sluit

Joris & Pascale

AX Quality
★ ★ ★ ★ ★

Bij deze willen wij het hele team van Aertsen makelaars bedanken voor de zeer vlotte afhandeling van de verkoop van onze woning. Bij het eerste contact via telefoon werden we zeer vriendelijk onthaald en doorverwezen naar Jan. 

Wij kennen Jan al langer, aangezien hij voor ons al een vorige eigendom verkocht heeft enkele jaren geleden, en dat verliep toen ook al zeer vlot. Jan is zeer duidelijk in zijn afspraken, is er altijd op de afgesproken tijd, en altijd met de glimlach, en een goed humeur. Hij heeft dit zoals we hem kennen weer op een zeer professionele manier aangepakt. Er werd een datum geprikt, en alle kandidaat kopers werden uitgenodigd op dezelfde dag, zodat er snel kon teruggekoppeld worden naar elkaar. 

Nadat alle bezoeken gedaan waren, kwam Jan met de boodschap dat ons huis verkocht was aan één van de kandidaat kopers, en zelfs voor een hoger bedrag dan de vraagprijs.

Dus kort samengevat, Jan is met een top team achter hem, een topmakelaar!!!

Bas Oerlemans

google
★ ★ ★ ★ ★

Telefonisch goed geholpen door een aardige mevrouw, en duidelijk informatie uitgelegd gekregen.

Jimmy Proost

google
★ ★ ★ ★ ★

Goed en correct 👌

Steven Peeters

facebook
★ ★ ★ ★ ★

Wij zijn zeer goed verder geholpen door makelaar Aertsen. stipt en correct met hun afspraken en zeer vriendelijk. zeker een aanrader!!!!!!

Rudy Schrawen

google
★ ★ ★ ★ ★

Wij vinden dat de makelaar onze zaken met de nodige deskundigheid heeft behandeld. Daarbij was hij altijd even vriendelijk en altijd klaar om ons verder te helpen, zowel persoonlijk als telefonisch. Bedankt, Jan !

Sharona van Oudheusden

facebook
★ ★ ★ ★ ★

Super tevreden over deze makelaar. Altijd snel reactie en netjes te woord gestaan. Wij raden Aertsen zeker aan.

dennis van calsteren

google
★ ★ ★ ★ ★

Vanaf het eerste bezoek aan een woning tot aan het het laatste stukje papier werk zeer goed en professioneel geholpen door kelly janssens

Jaak Janssen

google
★ ★ ★ ★ ★

Zeer snel werd er een nieuwe huurder gevonden voor mijn appartement, en dit volledig volgens mijn wensen i.v.m. de screening van de mogelijke huurders

Lucas van Nijnatten

google
★ ★ ★ ★ ★

Ik heb via Aertsen Makelaars mijn nieuwe appartement gevonden. Erg responsief, je krijgt 9 van de 10 keer erg vlot antwoord als je een vraag stelt.
Als je het contact komt tekenen, wordt het netjes met je doorgenomen en uitgelegd en ook het ophalen van de sleutels gaat vrij eenvoudig, duidelijk en vlot. Al met al zou ik Aertsen als tussenpersoon/makelaar zeker aanraden!

Michel Bakker

google
★ ★ ★ ★ ★

Contact gehad met de Makelaar inzake een 7 jaar geleden afgesloten huurovereenkomst ivm overlijden huurder. Zeer behulpzaam en goed gedocumenteerd! Alles binnen 15 minuten volledig duidelijk!

sonja Alaerts

google
★ ★ ★ ★ ★

Onlangs een appartementje gehuurd via Aertsen Makelaar Loenhout.
Alles is zeer correct en duidelijk verlopen van bezichtiging tot ontvangst van de sleutels. Ik raad iedereen aan aan om met deze makelaar aan de slag te gaan.

Nico Korsten

facebook
★ ★ ★ ★ ★

Uitstekende makelaar! Vanaf het begin hadden we een goed wederzijds contact over het huren van een prachtig appartement in Loenhout! Onze droom om in België te wonen is mede door Aertsen makelaars uitgekomen!

Elise Materne

google
★ ★ ★ ★ ★

Heel tevreden over jullie dienstverlening! Flexibel in afspraken maken! Vlotte contractbespreking en overdracht van sleutel!
Een tevreden klant dus!

Sharona Van Oudheusden

google
★ ★ ★ ★ ★

Super goed geholpen, altijd snel reactie en netjes te woord gestaan. Wij raden Aertsen zeker aan!

Pedro Branco

google
★ ★ ★ ★ ★

Ik werd geholpen door Kelly van het kantoor in Loenhout. Heel vriendelijk, open en professioneel. Hielp me buiten haar verantwoordelijkheden, wat ik erg dankbaar ben.

Marleen Pyl

google
★ ★ ★ ★

Zeer vriendelijk

Karel Quirynen

google
★ ★ ★ ★ ★

Jan is zakelijk en correct en, zeer belangrijk, gewoon menselijk. Wij zijn heel tevreden over de samenwerking.