Menu Sluit

Hoe bepaal je hoeveel je pand of grond waard is? Ga je kijken bij de buren of laat je je informeren door vrienden? Of steek je je licht bij ons op? Wij komen op locatiebezoek, geven tips en advies, maken foto’s, meten op, noteren elk detail en onderzoeken ook de krachtpunten van de omgeving en de ligging. Is het pand vlot bereikbaar of net aangenaam afgelegen? Al die parameters bepalen mee wie welke prijs zal willen betalen. Die inschatting vereist meer dan een rekentabel of een online schattingstool. Het gaat om expertise en marktkennis, om gedegen onderzoek en fijnzinnig inschatten. Aertsen makelaars heeft dat vakmanschap in huis. Het resultaat van meer dan 20 jaar ervaring.

Doe je graag een beroep op onze expertise voor een vrijblijvende, gratis schatting? Contacteer ons snel, want in het kader van een nakende verkoop is een schatting bij Aertsen Makelaars altijd gratis.

Scroll naar beneden scroll down
Agenda en gsm

‘Gratis’ en ‘vakmanschap’?
Past dat wel samen?

Jawel, want een vrijblijvend bezoek en een verkennend gesprek vormen net de hoekstenen van onze vastgoedwerking. Als dat goed zit, volgt de rest vanzelf. Daarom willen we er ook tijd en moeite in investeren. Nét omdat we dat zo belangrijk vinden. 

Professionele schatting

Naast een waardebepaling bij verkoop zijn er vaak ook andere mijlpalen in het leven waarbij je nood hebt aan een professional die een waardebepaling kan opmaken voor je woning, je zaak of je landbouwbedrijf. Denk bijvoorbeeld aan verdelingen en ruilingen, de aangifte van een nalatenschap, een bankwaarborg of bij onteigeningen, ...

Ook voor dergelijke waardebepalingen maken wij graag tijd.

Dankzij de nodige ervaring en steunend op continue bijscholing kunnen wij met behulp van gespecialiseerde software een goed onderbouwde en realistische waardebepaling opmaken. Hiervoor vragen wij een vergoeding.

Gebruik het invulformulier hieronder om ons te contacteren voor een offerte op maat.

Maak een afspraak voor een schatting

Wil je verkopen of verhuren?

Hoe zou je jouw pand omschrijven?

Wat is de staat van het pand?

Extra info over het te schatten pand:

Vul als laatste jouw gegevens in: