Menu Sluit
Wereld

+30.000

Bezoekers per maand op onze website die jouw pand te zien krijgen.

Megafoon

+120.000

Bereik per maand op al onze social media kanalen.

Socials

620

Trouwe volgers op onze social media die een melding krijgen van jouw pand.

Verhuren zonder zorgen

Bij Aertsen Makelaars begrijpen we dat het verhuren van een huurpand een belangrijke en soms uitdagende taak kan zijn. Daarom zetten we ons in om dit proces voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, terwijl we er tegelijkertijd voor zorgen dat jij de beste opbrengst behaalt uit jouw huurpand.

Verkopen 01

Het huurdossier

Elk type vastgoed vraagt om een andere aanpak, elke gemeente hanteert haar eigen regels en elke buurt heeft zijn eigen specifieke kenmerken. We benaderen daarom elk pand met evenveel zorg en aandacht, of het nu gaat om een alleenstaande woning, een kleine studio, een luxe-appartement, een bedrijfsgebouw of winkelruimte.

Alleen al de administratie vereist een voortdurende studie van wet- en regelgeving. Welk type huurcontract is van toepassing bij de verhuur van je pand? En met de inwerkingtreding van het Vlaams Woninghuurdecreet werd de federale Woninghuurwet op verschillende punten gewijzigd. Bij Aertsen Makelaars houden we alle juridische en marktbepalende ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Vandaag staan het energieprestatiecertificaat (EPC) en voor oudere  woningen het conformiteitsattest centraal, morgen kan het de verdere regulering zijn en overmorgen wellicht de technologische ontwikkeling.

Verkopen 02

Het pand

We beginnen met het bepalen van de juiste huurprijs en het creëren van een aantrekkelijke presentatie van jouw huurpand. We hechten veel belang aan mooie foto's en een met zorg geschreven advertentie met een gedetailleerde beschrijving van de kenmerken en voorzieningen. We maken gebruik van ons uitgebreide netwerk van contacten en onze uitgebreide online en offline marketingkanalen om jouw huurpand te promoten bij potentiële huurders.

Verkopen 03

De huurder

We besteden veel zorg aan het selecteren van de huurder en nemen de tijdrovende bezichtigingen graag op ons. Wanneer we geïnteresseerde huurders hebben gevonden, voeren we een grondige screening uit om ervoor te zorgen dat jouw huurpand wordt verhuurd aan betrouwbare en kredietwaardige huurders. Wij zoeken het allemaal voor je uit en stellen je de meest geschikte kandidaten voor.

 

Verkopen 04

Het huurcontract

De huurwetgeving volgen we op de voet en we worden daarin continu bijgeschoold zodat het huurcontract en de plaatsbeschrijving volgens de regels van de kunst worden opgemaakt en we zorgen voor de registratie ervan. Als je dat wil, blijven we ook na het tekenen van het contract alles maandelijks opvolgen.

Persoonlijk en bekwaam

Persoonlijk en bekwaam

Mensen staan bij ons voorop. Eén vertrouwenspersoon begeleidt jou doorheen het complete vastgoedproces. Ons team volgt bovendien de juridische en fiscale verschuivingen in de vastgoedsector op de voet dankzij continue bijscholingen.

Onafhankelijk en lokaal

Onafhankelijk en lokaal

Geen grote bedrijfscultuur, maar korte communicatielijnen met vastgoedprofessionals geboren en getogen in de streek.

Agrarisch vastgoed

Agrarisch vastgoed

Dit type vastgoed vraagt om een andere aanpak dan de verkoop van residentieel of bedrijfsvastgoed. De juiste advertentiekanalen en de juiste ervaring zijn de sleutel tot succes.

Transparantie

Transparantie

Niets zo vervelend als niet weten wat de stand van zaken is. Je krijgt toegang tot je persoonlijke klantenzone waar je de laatste informatie over je dossier kan vinden. Zo ben je altijd op de hoogte.

A tot Z

A tot Z

Van de allereerste kennismaking tot het afronden van de verkoop: wij sluiten het dossier pas af wanneer we zeker zijn dat jij succesvol hebt verkocht en de akte werd getekend.

Anno 1999

Anno 1999

We zijn al lang actief en een gevestigde waarde. Met vijf gedreven en vastberaden medewerkers delen we dezelfde passie voor ons vak.

Schatting

Maak nu een afspraak
voor een schatting!

Doe je graag een beroep op onze expertise voor een vrijblijvende, gratis schatting? Contacteer ons snel, want in het kader van een nakende verkoop is een schatting bij Aertsen Makelaars altijd gratis.

Kunnen we u
verder nog ergens
mee helpen?

Verhuren of verkopen is helemaal niet complex… als je de rompslomp in veilige handen kunt achterlaten. Wij reiken je graag die handen: hartelijk, en gevuld met expertise.